„Minden lélek dicsérje az Urat!”

Az Ének-zenei Bizottság többéves munkája nyomán „Dicséretek” címmel fog megjelenni az új karénekeskönyv, B5-ös méretben, keménykötéssel, kerekített, varrott kötés-széllel, 40 gr. papíron, megközelítőleg 1100 oldalon. Mint-egy 450 éneket tartalmaz majd, négyszólamú letéttel, sok esetben kísérettel, és remélhetőleg az év utolsó hónapjaiban fog megjelenni. Tartalmazza mindazokat a régebbi és újabb énekeket, amelyeket istentiszteleti használatra énekkarok számára ajánlunk. Az énekek szövegét teológiai, irodalmi és zenei követelmények szerint javítottuk, kiegészítve újabb énekekkel, amelyeket román, angol vagy más nyelvből fordítottunk. Valódi áránál 30%-kal olcsóbban, példányonként 110     lejért kaphatják meg azok, akik a határidő lejárta előtt megrendelik.

Kérjük, hogy az énekkari tagok, gyülekezetek és magánszemélyek, akik igényelnek ebből a kiadványból, megrendelésüket és a könyv árát  legkésőbb október 20-ig  juttassák el a Szövetséghez! Banki átutalás esetén ne felejtsük el megjegyezni, hogy „Donatie Dicseretek”, valamint csoportos megrendelés esetén a helység, egyéni megrendelés esetén pedig a megrendelő nevét is feltüntetni! 

Bankszámla-adatok:  Convenţia Bisericilor Creştine Baptiste Maghiare din România, Cod fiscal: 47 05 934. Cont BCR Suc. Oradea, IBAN: RO84 RNCB 0032 0153 5589 0001 – LEI.

Szeretettel, Borzási István lp.