Egyre többen vagyunk! Jó az Úr!

Az Úr kegyelméből a júniusi hónapban két bemerítési ünnepélyünk volt az érszőllősi körzetben. Tíz évvel ezelőtt amikor az újonnan alakult érszőllősi körzet meghívott lelkipásztorának és az Úr ideparancsolt, akkor még csupán  az érszőllősi anyagyülekezet és két leánygyülekezete(Magyarkéc/magyar, Magyarkéc/roma) alkotta a körzetet. Mára a körzethez csatlakozott micskei gyülekezettel együtt már 10 gyülekezetet számlálunk. A taglétszám is megsokszorozódott. Jó látni közelről azt ahogyan az Úr munkálkodik! SDG! Az első bemerítés ebben az évben az érszőllősi gyülekezetben volt Pünkösd első napján, amikor is hét személy pecsételte meg hitét a bemerítés által, amit Veress Efraim körzeti lelkipásztor végzett. Igét hirdetett Gombos Miklós gyülekezeti vén. A bemerítkezettek közül ketten hívő szülők gyermekeként jutottak hitre, őket követte egy házaspár és egy háromtagú család, akik  kívülről érkeztek közénk. A második bemerítés pedig a nemrég plántált pelei gyülekezetben történt, ahol gyülekezetünk avatott presbitere Gombos Miklós testvér munkálkodik. Ott is hét személyt merítkezett alá, akik közül hatan peleiek, egy pedig a tasnádi gyülekezet tagja lett. Mindannyian a misszió gyümölcsei. Az ünnepi istentiszteleten igehirdetőként Dan László, Kőszegi Dániel és ifj. Híri János testvérek szolgáltak közöttünk. Azért imádkozunk hogy mind a 14 bemerített testvérünk maradjon meg az Úrban! Hisszük hogy még lesz bemerítés a körzetben ebben az évben! Ámen! (VEFRAIM)

1. kép, balról jobbra: Gombos Miklós gyülekezeti vén, Veres Juliánna, Veres Károly, Veres Bianka, Veress Efraim lelkipásztor, Lukács Evódia Júlia, Veress Jémina Hargita, Bozsán Éva, Bozsán Elemér, ifj. Híri János körzeti diakónus

2. kép, balról jobbra: Veress Efraim lelkipásztor, Dana Alex, Lakatos Judit, Kántor Betti, Ungri Katalin, Dana Izabella, Kanalas Liliána, Gombos Miklós presbiter, Dana Barbara nincs a képen.

[V. E.]