Ének-zene tábor lesz Hargitán

Kedves testvérek az Úrban!

A baptista gyülekezeteket évtizedeken át úgy ismerték, mint éneklő és zenélő közösségeket. Ez napjainkban sem változott, épp ezért nem meglepő, hogy sok baptista család hangsúlyt fektet a zene oktatására és különböző hangszerek elsajátítására. Gyülekezeteink jövő zenészei, karmesterei, zeneszerzői most még gyermekek és tizenévesek. Épp ezért ezen gyermekek lelki fejlődése mindnyájunk közös célja kell legyen.

Ennek a fényében, 2024 július 21-27 között, az EBAVISZ szeretné megszervezni a Hargitai Táborban az idei ZENETÁBORT, amelyre 142 gyermek jelentkezett, és akik felé 20 zenetanár és 10 vasárnapi iskolai tanító fog szolgálni. A reggeli órákban különböző bibliai történetek során látni fogják a gyermekek, hogy Isten milyen csodálatosan használta a hangszereket és a zenét arra, hogy megmutassa isteni hatalmát az embereknek. Az esti alkalom során pedig olyan ismert himnuszok történetét ismerik meg, amelyeket még ma is nagy szeretettel énekelünk közösségeinkben, mint például, Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten. A nap többi szakában pedig énekórákon, hangszerórákon és kóruspróbákon vesznek részt a gyermekek.

Hálásak vagyunk minden gyülekezetért, akik már támogatták az idei zenetábor missziót. A tábor költségeinek egy részét Isten csodálatosan kirendelte, és hittel tekintünk előre, bízva abban, hogy Isten továbbra is ki fogja rendelni a szükséges anyagi forrásokat. Hálásak vagyunk minden célirányult adományért, amit el tudnak jutattni az alábbi számlára:

RO66RNCB0032015355890034 (pentru tabara 2024)

Kívánunk áldott és pihentető nyarat, olyan időszakot, amelyben míg pihen a test, a lélek feltöltődik és megerősődik!

Testvéri szeretettel, az EBAVISZ nevében
dr. Balla Annamária elnök és Bereczki Klára titkár