Bályokról költöztek az örökkévalóságba!

■ † Balog Zoltánt 95 évvel ajándékozta meg az Úr, temetése 2018. július 11-én volt. A bályoki kápolnánál, Gergely Pál lelkipásztor, a Zsolt 90:12 és a Préd 12:15-16 alapján szolgált. A rátoni temetőben Filep Szilárd lelkipásztor hirdette a vigasztalás Igéit. Testvérünk, utolsó óhajaként a rátoni temetőben zuhogó esőben a jelenlevők elmondták az Úrtól tanult imádságot. 
■ 2018. november 28-án ismét gyászistentiszteletre került sor: néhai † Molnár Imre testvér koporsójánál a helyi lelkipásztor a Zsid 9:27-28 szerint hangoztatta Isten igéjét magyar nyelven, ugyanebből az igéből Papp László lp. román nyelven prédikált. A nekrológ felolvasása után, a bályoki református gyülekezet lelkipásztora mondott imádságot. Néhai testvérünk 81 évet élt itt e Földön. 
■ 2018. december 31-én a bályoki temető kápolnája újabb istentiszteletnek adott helyet, néhai † Purdea Sándor testvér koporsója fölött szólt Isten Igéje. Gergely Pál lelkipásztor az Ézs 38:1-2 alapján beszélt, az életben igazán fontos dolgokról, majd testvérünk nekrológját olvasta fel. A sírnál Seres Győző lelkipásztor szolgált. Szívhez és szívről szóló beszédében, az elköltözöttel kapcsolatos, gyermekkori emlékeiről beszélt. Purdea testvér vándorútja e földi életben 80 esztendeig tartott. Mindhárom temetésen összevont énekkar szolgált. Az elhunytak szerettei a boldog viszontlátás reményében köszöntek el testvéreinktől. (Gergely Pál)