A VISZ országos választókonferenciája Zilahon

A Romániai Magyar Baptista Vasárnapi Iskolai Szövetség 2023. március 4-én a Zilahi Magyar Baptista Gyülekezetben tartja meg ORSZÁGOS VÁLASZTÓ KONFERENCIÁJÁT. Kérjük a gyülekezetek támogatását annak érdekében, hogy a vasárnapi iskolák képviselve legyenek tanítóik által a választáson. A szabályzat szerint minden 10 gyermek után egy tanító vehet részt a választáson; ahol kevesebb, mint 10 gyerek van, ott 1 tanító; ugyanakkor jelezzük, hogy mindenkit szeretettel várunk a konferencia többi részére. Meghívott előadónk Balla Frigyes, Székelyhídról, aki a jelen kor égető problémái és nehézségeire rávilágítva fogja bátorítani a résztvevőket. 
Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt adjunk hálát az elmúlt négy évért, és egy lélekkel vigyük az Úr elé az előttünk álló éveket, rá bízva mennyei Atyánkra a következő VISZ-vezetőség és az egész Vasárnapi Iskolai Szövetség munkáját.
A gyülekező és bejelentkezés 9:30-10:00 között történik. A konferenciát 10:00-kor kezdjük, s egy kései ebéddel zárjuk, délután 2:30-kor.
Kérjük, jelezzétek gyülekezetenként a részvételi szándékotokat a zökkenőmentes szervezés érdekében legkésőbb február 26-ig Bereczki Kláránál a következő telefon / WhatsApp számon: 0764665453. 

Szeretettel, a Romániai Magyar Baptista Vasárnapi Iskolai Szövetség vezetősége