RMBGySz*

Meghívó munkakongresszusra

Kedves testvérek az Úr Jézusban!

Isten segedelmével a Romániai Magyar Baptista Gyülekezetek Szövetsége munkakongresszust tart a Nagybányai Magyar Baptista Gyülekezet imaházában 2018. március 24-én, délelőtt 10 órai kezdettel.

Kérjük szeretettel a Szövetségünkhöz tartozó gyülekezeteket, a kongresszuson a Belső Szabályzat 43. cikkelye alapján képviseltessék magukat. Ez a következőképpen történik: 20-50 tag után 1 képviselő, 51-100 tag után 2 képviselő, 101-150 tag után 3 képviselő, 151-200 tag után 4 képviselő, és ezen felül minden megkezdett 50 tag után még egy-egy képviselő vehet részt a kongresszuson. A 20 tagnál kevesebb gyülekezetek és a leánygyülekezetek az anyagyülekezettel együtt vegyék számításba a tagok számát. Az 50 tag alatti körzetek, a lelkipásztoron kívül küldhetnek még egy képviselőt.

A hivatalos képviselők mellett szeretettel várunk minden testvért, vagy testvérnőt, aki szeretné figyelemmel kísérni a kongresszus munkálatait. A napirendi pontok megtárgyalása után igehirdetés következik Mike Sámuel kecskeméti lelkipásztor testvér tolmácsolásában. Készüljünk imádságos szívvel az alkalomra, hogy az Úr áldása legyen tanácskozásunkon és közösségünkön. 

Testvéri szeretettel az Úr Jézusban,
Borzási Pál főtitkár

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.