A nagyváradi missziókerület IV. kórustalálkozója

Sok szeretettel értesítjük a kedves testvéreket, karmestereket és énekeseket, hogy a Nagyváradi Missziókerület szervezésében idén is megrendezésre kerül az énekkarok találkozója, október 8-án délután 2 órától.

A helyszín az Emanuel Egyetem kápolnája Nagyváradon a Nufărul negyed szélénél (Nufărului út 87., a villamos végállomástól pár száz méterre).

Az idén is az Emanuel Egyetemmel közösen szervezzük ezt az eseményt. A zenei szervezésben részt vállal Bokor Barnabás, Szűcs János, Székely András és Garai Zsolt karmesterek, az adminisztratív szervezés pedig a missziókerület feladata.

Szeretettel hívunk és várunk minden énekkart, vegyenek részt ezen az eseményen, igyekezzünk felkészülten és közösen is dicsőíteni a mi Urunkat, mert Ő méltó erre.

Kérjük a karmester testvéreket, hogy mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot Garai Zsolt (0728 / 93 91 30) testvérrel az esemény zenei részleteinek megbeszélésére (énekelt program, stb), majd október 1-ig jelentsék az énekkarok várható létszámát is Szabó László testvérnél (0724 / 74 41 41).

Sok szeretettel, a szervezők

Dátum: 
szombat, 2016, október 8 - 14:15